Здравейте колеги,искам да попитам за менюто на таблото. Имах доста опции докато един ден реших да включа сигнала когато някой не си е поставил колана, незнам дали има някаква връзка с това, но от този момент нататък останаха само три опции, за осветеността, ограничението на скоростта и всички останали опции изчезнаха. Благодаря предварително.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Въпрос за менюто на таблото
Collapse
X
-
-
Понеже на мен ми направи абсолютно същото впечатление, след активиране на сигнала за коланите, намаляха опциите и стигнах до заключението, че МОЖЕШ да активираш звука, но НЕ МОЖЕШ да го деактивираш през менюто, а трябва през МЕС.... Не съм си играл да върна старата настройка (без звук) за да видя дали ще се върнат и старите опции.... Но като се замисля единствената допълнителна опция май беше само тая за колана... но не съм на 100% все пак си играх с тия работи преди 3 годиниLast edited by undy; d.m.y г., 22:01.156 2.4 JTD SW 140 подивели бизона -ex.
147 1.9 JTDM 150 дивИ прАсци-ex.
159 2.4 JTDM SW Qtronic 200 говеда
Comment
-
Това изглежда, като жива бъгавиня.
Не махам звука за колана, защото, когато возя тъщата и тя ме пита, какъв е този звук, и обяснявам, че това е система за следене за непоставен колан, която автоматично изпраща EГН - то на пасажера в КАТ и следва глоба.
159 1.8 MPI
166 2.0 TS (ex)
Comment
-
Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщениеТова изглежда, като жива бъгавиня.
Не махам звука за колана, защото, когато возя тъщата и тя ме пита, какъв е този звук, и обяснявам, че това е система за следене за непоставен колан, която автоматично изпраща EГН - то на пасажера в КАТ и следва глоба.156 2.4 JTD SW 140 подивели бизона -ex.
147 1.9 JTDM 150 дивИ прАсци-ex.
159 2.4 JTDM SW Qtronic 200 говеда
Comment
Comment